Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ !!!!!!
Αγαπητέ φίλε αρθρογράφε του άρθρου , Η επέλαση των Νεοναζί.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούν παντού ολημερίς και ολονυκτίς αξιαγάπητοι συμπολίτες μας, που με το ένα η το άλλο επιχείρημα, προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι είναι ρατσιστές και φασίστες, μόνο και μόνο γιατί αγαπάνε την πατρίδα τους και δεν.....
θέλουν να την δούνε να καταστρέφετε και να γίνετε η χωματερή της Τεχεράνης.

Για να δούμε λοιπόν, με ποιούς οι πολίτες αυτής της ταλαιπωρημένης και βασανισμένης χώρας, είναι ρατσιστές και φασίστες:

Λαθρομετανάστες από την Αλβανία και Βουλγαρία:

Ήρθαν στην χώρα παράνομα, χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας η πολιτικό άσυλο, ρήμαξαν και σκότωσαν και ακόμα συνεχίζουν να τα κάνουν, παρόλα αυτά οι ρατσιστές και φασίστες Έλληνες, τους αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, τους βάπτισαν τα παιδιά τους, έγιναν κουμπάροι τους, έδωσαν νύφες τα κορίτσια τους, τους προστάτευαν όταν τους κυνηγούσε η αστυνομία, τους φύλαγαν τα χρήματα έως ότου γυρίσουν στην πατρίδα τους, έγιναν συνέταιροι στα μαγαζιά τους, μπήκαν στα σπίτια τους σαν ίσοι και άλλα πολλά.

Λαθρομετανάστες από την Κίνα και την Αφρική:

Ήρθαν στην χώρα παράνομα, χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας η πολιτικό άσυλο, από την πρώτη στιγμή επιδόθηκαν σε ένα όργιο παραεμπορίου, ρημάζοντας έτσι τους Έλληνες καταστηματάρχες οδηγώντας πολλούς από αυτούς στο κλείσιμο, παρόλα αυτά οι Έλληνες ρατσιστές και φασίστες, τους φιλοξένησαν, τους πήραν στις δουλειές τους και αγοράζουν νυχθημερόν τα ανύπαρκτης αξίας προϊόντα που πουλάν.

Λαθρομετανάστες από Πακιστάν, Ιράν, Ιράκ, Ινδία:

Και αυτοί όπως και οι άλλοι ήρθαν στην χώρα μας παράνομα, χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας η πολιτικό άσυλο, από την πρώτη στιγμή επιδόθηκαν σε ένα όργιο εγκλημάτων με αποτέλεσμα να γεμίσουν τις φυλακές και τα κρατητήρια, παρόλα αυτά οι Έλληνες ρατσιστές και φασίστες, τους έδωσαν εργασία, τρόφιμα, ρούχα, συσσίτιο και νοσοκομειακή φροντίδα και τους άφησαν ανενόχλητους έως τώρα, να κάνουν ότι τους έρθει, εις βάρος σε όποιον τους έρθει.

Κανένας Έλληνας δεν έχει πρόβλημα με τους νόμιμους οικονομικούς μετανάστες, που για τον έναν η τον άλλο λόγο αφήνουν την πατρίδα τους, για να βρουν σε ξένα μέρη μια θέση στον ήλιο, δουλεύοντας σεβόμενοι στην χώρα και τους ανθρώπους οι οποίοι τους στηρίζουν.

Εμείς οι Έλληνες, είμαστε οι πρώτοι που βιώσαμε την προσφυγιά και την αδικία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να την βλέπουμε σε κανέναν συνάνθρωπο μας.

παρόλα αυτά, όπου και εάν πήγαμε σαν νόμιμοι οικονομικοί μετανάστες, στο 99% σεβαστήκαμε τον λαό που μας φιλοξένησε και σε καμία περίπτωση δεν κλέβαμε, δεν εγκληματούσαμε και δεν σπάσαμε κεφάλια και βιτρίνες για το ευαγγέλιο και τον θρησκευτικό φανατισμό, που μπορεί ο καθένας να κουβαλάει επάνω του.

είμαι ενάντια στον οποιοδήποτε θρησκευτικό φανατισμό, από όποια θρησκεία και εάν προέρχεται, διότι πιστεύω ότι αφαιρεί από τον άνθρωπο το μόνο αγαθό, την ελεύθερη σκέψη.

παρόλα αυτά, δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου και να κλείσω τα μάτια μου στον ξεπεσμό της χώρας, από τους εισαγόμενους ταλιμπάν κάθε είδους.

Εμείς που εκφράζουμε αυτήν την ακραία για εσάς άποψη, δηλαδή, που δεν θέλουμε να δούμε την πατρίδα μας ως νέα Τεχεράνη, έχουμε πρόβλημα, με αυτούς που καταπατούν καθημερινά ότι Ελληνικό και όσιο, αγνοώντας πλήρως το που βρίσκονται και προσπαθούν με τραμπουκισμούς και απειλές, να δημιουργήσουν τα κακώς κείμενα που άφησαν πίσω τους.

Οι χιλιάδες των Ελλήνων, που κακοποιήθηκαν χάνοντας τις περιουσίες τους, μέχρι και την ίδια τους την ζωή από αυτούς τους εγκληματίες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι το πως θα δημιουργήσουν εδώ, αλλά το πως θα καταστρέψουν ότι είναι δυνατόν, σε αυτούς τους ανθρώπους να πάτε και να τους πείτε ότι είναι ρατσιστές και φασίστες, εάν τολμάτε.

Αυτό που έχω τέλος να πω, σε όλους εσάς που σας βολεύει να κολλάτε την ταμπέλα του ρατσιστή και φασίστα στον κάθε Έλληνα είναι ότι, το κράτος πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για την παραμονή τους και μόνο, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για επιδόματα και συντάξεις χωρίς την παραμικρή εισφορά προς τα ταμεία, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια στα νοσοκομεία για να καλύπτει την νοσηλεία τους χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για να μάθουν γράμματα και επιστήμες, προσαρμόζει την εθνική λειτουργία με τις ανάγκες της κάθε φυλής και άλλα τόσα, που τα ξέρετε πολύ καλά, αλλά για τους δικούς σας κομματικούς και μικροκομματικούς λόγους, τα αγνοείτε.

Όσον αφορά τους αρχαίους φιλοσόφους, αυτοί έδωσαν την ίδια τους την ζωή για την ελευθερία της σκέψης και της νόησης και πολέμησαν μαζί με τους ήρωες, για να διώξουν τον ανθρώπινο σκοταδισμό τον οποίο τώρα κάποιοι με ζήλο αγκαλιάζουν.

Κανένας φασισμός και ναζισμός στον κόσμο δεν είναι καλός από όπου και εάν προέρχεται, για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όταν κολλάμε ταμπέλες στους Έλληνες, που το μόνο τους σφάλμα είναι η αγάπη για την πατρίδα τους.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου