Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 1,4 EURO ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ .....ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ...!!!!!



O Αλβανός ληστής Γκούγκα Ματσέλο, που έπεσε χθες τραυματίας από αστυνομικά πυρά στην Άρτα, στις 2 του περασμένου Νοερμβρίου...
είχε πυροβολήσει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Π. Φάληρο και τότε είχε συλληφθεί ο συνεργός του.

Το περιστατικό αρχικά προκάλεσε αναστάτωσει καθώς την προηγούμενη ημέρα από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν συλληφθεί στο Παγκράτι για τα δέματα-βόμβες οι αντιεξουσιαστές Παναγιώτης Αργυρού και Γεράσιμος Τσάκαλος.

Οι αστυνομικοί στο Π. Φάληρο στις 12.20 το μεσημέρι, είχαν εντοπίσει ένα μαύρο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν δύο άτομα τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα. Κοντά στο σημείο υπήρχε ένα σούπερ μάρκετ και ένα υποκατάστημα τράπεζας και έτσι οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ελέγξουν τους υπόπτους.

Στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρου και Σειρήνων ο 34χρονος συνεργός πυροβόλησε δυο φορές εναντίον Αστυνομικών χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Από την έρευνα τότε προέκυψε η εξιχνίαση τριών ληστειών στις περιοχές Εξαρχείων, Κουκακίου και Ιλισίων. Στην κατοχή του Αλβανού βρέθηκαν και κατασχεθήκαν το πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, ο γεμιστήρας των έξι φυσιγγίων καθώς και άλλα δέκα φυσίγγια, που κουβαλούσε στις τσέπες του.

Τόσο ο ίδιος αλλά όσο και ο Κούγκα Ματσέλο που τότε διέφυγε, είχαν λάβει τακτική άδεια από σωφρονιστικά καταστήματα!!!

Ο 36χρονος μάλιστα που συνελήφθη στην Άρτα μετά την ληστεία που διέπραξε μόνος του στην ALPHA BANK ήταν έγλειστος στις φυλακές για εννέα ολόκληρα χρόνια. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας Γιώργος Ντοκομές [φωτο] μας είπε για την δράση του ότι:" Την προηγούμενη νύχτα της ληστείας ο δράστης απείλησε στα ελληνοαλβανικά σύνορα με πιστόλι ιδιοκτήτη αυτοκινήτου και τη μητέρα του, όταν έγινε αντιληπτός να κλέβει το όχημά της οικογένειας. Πυροβόλησε δύο φορές, τη πρώτη φορά στο έδαφος και τη δεύτερη εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος. Ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει μετά την ληστεία ". Ο Ματσέλο ήταν κρατούμενος των Φυλακών Πατρών από τον Ιανουάριο του 2001, εκτίοντας συνολική ποινή σαράντα δύο (42) ετών, για διάπραξη ληστειών και κλοπών κατ’ εξακολούθηση. Στα τέλη του μηνός Οκτωβρίου 2010 παραβίασε την άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές Πατρών και είχε κηρυχθεί δραπέτης.

Χθές είχε πάνω του το πιστόλι "Τοκάρεφ" που χρησιμοποίησε στη ληστεία, με γεμιστήρα πλήρες φυσιγγίων και σφαίρα στη θαλάμη, επιπλέον είχε πενήντα πέντε φυσίγγια των 7,62 mm , καθώς και το χρηματικό ποσό των 32.000 ευρώ που αφαίρεσε από την τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου