Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ 62 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ???????



ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ
ΤΗΣ
ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ......

Προς:
- Δασαρχείο Πάρνηθας
- Πολεοδομία Αχαρνών

Θέμα: Επεκτατικές δραστηριότητες της εταιρείας Regency Entertainment S.Α., εντός του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας

ΕΠΕΙΔΗ
Έχει τεθεί θέμα νομιμότητας της απόφασης του περιφερειάρχη Αττικής, στις 23 Ιουλίου 2007, με την οποία εξαιρέθηκαν 62,5 στρέμματα από τη διαδικασία αναδάσωσης, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε σημαντικό μέρος του ελατόδασους της Πάρνηθας,

ΟΠΟΥ

Έχουν, από το 2007, προσφύγει στο ΣτΕ μέλη του
«Παναττικού Δικτύου»

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, οι αρμόδιοι πολιτικοί και οι αρμόδιοι περιβαλλοντικοί φορείς:
Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, να μην επιτρέψουν ΚΑΜΙΑ ενέργεια επέκτασης των τουριστικών εγκαταστάσεων του Καζίνο, του Μον Παρνές και του πρώην ξενοδοχείου «Ξενία».

Στην περίπτωση που επιτραπεί στην εταιρεία Regency Entertainment S.Α. η οποιαδήποτε επεκτατική ενέργεια πριν τελεσιδικίσει η προσφυγή, θα θεωρηθεί παράνομη, κατά παράβαση του άρθρο 24 του Συντάγματος της Ελλάδος, άρθρο 117 παρ.3, που ρητά αναφέρει «όταν καεί μια δασική περιοχή κηρύσσεται αυτομάτως αναδασωτέα», και θα προβώ στη διαδικασία επίρριψης ποινικών και αστικών ευθυνών σε όλους όσους τους αναλογούν.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς το Δασαρχείο Πάρνηθας και την Πολεοδομία Αχαρνών που κατοικοεδρεύουν στην Λ. Θρακομακεδονων 142 και Αριστοτέλους 313 Αχαρνές αντίστοιχα, προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες,αντιγράφοντας το περιεχόμενο της στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει .

ΑΘΗΝΑ 22 / 3 / 2011

ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου