Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧ.........ΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ..........ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ....!!!!! ....ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ????????????


Όπως διαβάσαμε στην έγκριτη εφημερίδα «ΠΑΡΟΝ», λίαν προσφάτως οι εθνοπατέρες μας κατά την ψηφοφορία του ν. 3932 που ήδη δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ καθιερώθηκε η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των μιζαδόρων πολιτικών που απέκτησαν περιουσιακά στοιχεία για τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την απόκτησή τους !!!!

Διαβάστε λοιπόν τι ψήφισαν:

Στην παράγραφο 3 του άρθρου 6 του.....
νόμου 3213/2003 προστίθεται δεύτερο εδάφιο με το εξής περιεχόμενο:

«Όμως το δικαστικό συμβούλιο ή το δικαστήριο, εκτιμώντας ελεύθερα όλες τις περιστάσεις , μπορεί να κρίνει τις πράξεις αυτές ατιμώρητες».

Να τώρα τι ο ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. 3213/2003 ΦΕΚ Α 309/31.12.2003 περί «Δήλωσης και ελέγχου περιουσιακής κατάστασης βουλευτών, δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων, ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων κατηγοριών προσώπων» στο άρθρο 6.

Άρθρο 6
Καταλογισμός

1. Εις βάρος του ελεγχομένου καταλογίζεται χρηματικό ποσό ίσης αξίας με το περιουσιακό όφελος, το οποίο απέκτησε ο ίδιος, ο/η σύζυγος του ή ανήλικο τέκνο του και του οποίου η προέλευση δεν δικαιολογείται.

2. Σε περίπτωση ποινικής καταδίκης κατά την παρ. 1 του άρθρου 4 καταλογίζεται σε βάρος του καταδικασθέντος χρηματικό ποσό ίσο με το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε, εφόσον αυτό δεν υπόκειται σε δήμευση κατά την παρ. 2 του ίδιου άρθρου.

3. Ο καταλογισμός, ο οποίος προβλέπεται στις παραγράφους 1 και 2, γίνεται υπέρ του Δημοσίου από το αρμόδιο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Και τώρα με την τροποποίηση νομιμοποιούνται οι μίζες, τα σκάνδαλα και όλα τα ευάρεστα συναφή.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ.κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που δεν έχετε τσίπα ντροπής .

ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου