Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ


4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΒΑΓΙΑΖΗΤ Eφ. Μπιρλίκ ... ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ !!

4 εκ ευρώ ανακοινώθηκε πως θα δαπανηθούνε για την επισκευή του τζαμιού Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο.
Ανακοινώθηκε πως το υπουργείο πολιτισμού της Ελλάδας θα δώσει 4 εκ ευρώ για την επισκευή στο Διδυμότειχο του ιστορικού τζαμιού του Σουλτάνου Βαγιαζήτ , ενός από τα μεγαλύτερα τζαμιά των Βαλκανίων.
Το Υπουργείο Πολιτισμού χώρισε τα χρήματα που προορίζονται για τις προσπάθειες αναστήλωσης των ιστορικών μνημείων στην περιοχή του Έβρου. Αναφέρεται πως το ποσό είναι το μεγαλύτερο που έχει ανακοινωθεί έως τώρα. Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου για το θέμα, αναφέρεται πως όλα τα σχέδια που υποβλήθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με τον Έβρο έγιναν δεκτά και πως όπως ανέφεραν αρμόδιοι του Υπουργείου Πολιτισμού, είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει εγκριθεί για την περιοχή του Έβρου.
Ανάμεσα στα σχέδια αυτά περιλαμβάνεται και η επισκευή του ιστορικού τζαμιού Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο, δαπάνης 4 εκ. ευρώ. Αναφέρεται πως τα έξοδα για την επισκευή του τζαμιού θα αντιμετωπιστούνε από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ για τις εργασίες θα υπογραφεί και συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την σχολή μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου και τον δήμο Διδυμοτείχου.
Σχόλιο : Καλά είναι να το επισκευάσουμε. Αλλά πότε ; Τώρα που δεν έχουν τα νηπιαγωγεία μας πετρέλαιο και τα περιπολικά μας βενζίνη ; Παλαβώσαμε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου