Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ !!!


ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 20/3/2011
ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Κατ αρχάς πριν αναλύσω τους λόγους του παρόντος email , θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου διότι , απ ότι έχω ακούσει , συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων οι οποίοι έχοντας δώσει δείγματα μέσω του διαδικτύου ότι θα αυτοκτονούσαν , σήμερα βρίσκονται στην ζωή και αυτό χάριν της δικής σας επέμβασης .
Είναι αυτό ένας από τους πολλούς λόγους που αισθανόμαστε ικανοποίηση για το ότι τα χρήματα που δίνουμε στο κράτος μέσω των φόρων πραγματικά γυρίζουν σε εμάς .
Και πάλι ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας .
Επί του προκειμένου τώρα ,με αφορμή το email που μου στείλατε στις 11/3/2011 για να παρουσιαστώ στις 14/3/2011 στην υπηρεσία σας και να απολογηθώ ανωμοτί για πλημμέλημα στο οποίο υπέπεσα μέσα από το theogreece.blogspot.com σχετικα με την ανάρτηση που ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός μας στις 25 Μαρτίου θα ανακοίνωνε την πτώχευση της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ έχω να επισημάνω τα κάτωθι :
Λάβατε εσείς μια εισαγγελική παραγγελία από την εισαγγελέα Κα Ραικου να βρείτε τον υπαίτιο της ανάρτησης η οποία όπως ανέφερε και η ίδια είναι πλημμέλημα και αφορούσε διασπορά ψευδών ειδήσεων .
Έτσι λοιπόν σαν όργανα για την εφαρμογή του νόμου ,σπεύσατε με email να καλέσετε έμενα ( και αρκετούς άλλους blogers ) να απολογηθώ ανωμοτί .
Και εγώ λοιπόν σαν απλός άνθρωπος του λαού ,που δεν είμαι ούτε εισαγγελέας σαν την Κα Ραικου ούτε όργανο για την εφαρμογή των νόμων αναρωτιέμαι τα κάτωθι :

Α) Αφού το συγκεκριμένο παράπτωμα είναι πλημμέλημα , ο νόμος λέει ότι δεν πρέπει να εξαναγκαστώ σε άρση της ανωνυμίας μου , πράγμα που γνωρίζει καλά η εισαγγελέας Κα Ραικου .
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ??????????????????

Β) Η συγκεκριμένη ανάρτηση μιλούσε για μελλοντικό γεγονός ,
άρα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ .!!!! ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ .
Δηλαδή για κάτι που μπορεί να γίνει η και να μην γίνει .
Είδηση είναι ένα γεγονός που έγινε και διασπορά ψευδών ειδήσεων θα ήταν η διάδοση αυτού του γεγονότος με διαφορετικό τρόπο από ότι και όπου έγινε .
Για να είχε ισχύ η παραγγελία της Κας εισαγγελέως, 
θα πρέπει 
να είχαμε 25 Μαρτίου και να μην ανακοίνωνε την πτώχευση ο πρωθυπουργός .
Καλείται λοιπόν , η Κα εισαγγελέας να μας πει αν έχει μαντικές ικανότητες και ξέρει ότι δεν θα ανακοινωθεί πτώχευση στις 25 Μαρτίου η αν έχει γνωστές καφετζούδες και τις εμπιστεύεται αναντίρρητα λόγω μηδενικού λάθους σε προηγούμενες προβλέψεις των .
Αν δεν συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο ,
τότε εις γνώσιν της καταστρατήγησε τον νόμο και είναι παραβάτης .
Καλείται λοιπόν να μας αποκαλύψει αν μόνη της πήρε την απόφαση και παρανόμησε η αν πήρε εντολή από ανωτέρους της η άλλους κύκλους .

Γ) Εσείς στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος , σπεύσατε με email να καλέσετε έμενα βάσει της εισαγγελικής παραγγελίας
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ?????
Γνωρίζατε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία δεν είναι κακούργημα ,άρα ο νόμος λέει ότι δεν μπορεί να γίνει άρση της ανωνυμίας μου .
Ακόμα και να ήταν κακούργημα ,έπρεπε να με καλέσετε αφού θα είχατε δικαστική απόφαση και φυσικά με επιμελητή και όχι με email .
ΑΝ υπήρξε λάθος εκτίμηση η μη γνώση της ανωτέρω διαδικασίας από μέρους σας , τότε ένα απλό συγνώμη ανεβάζει ακόμα περισσότερο την εκτίμηση μου προς όλους εσάς και το έργο που επιτελείτε .
Αν όμως ήταν σε γνώση σας ότι η αποστολή email για ανωμοτί κατάθεση είναι παράνομη ενέργεια , αλλά λόγω εντολής ανωτέρων αναγκαστήκατε να το πράξετε , τότε σας καλώ να μου αναφέρετε τα ονόματα αυτών που έδωσαν την παράνομη εντολή , για να τύχουν αυτά τα άτομα τις συνέπειες του νόμου , λόγω της παράβασης που υπέπεσαν.
Αν πάλι εσείς που στείλατε το email ανήκετε στο ποσοστό εκείνο των ανθρώπων που υπάρχει παντού σε όλα τα επαγγέλματα υπηρεσίες και σε κάθε μορφή κοινωνικής εκδήλωσης ,οι οποίοι εκτελούν εντολές χωρίς να εξετάζουν την νομιμότητα τους , ( βασιλικοτεροι του βασιλέως ) σας καλώ να μου αποκαλύψετε τα ονόματα σας για να τι χετε των συνεπειών του νόμου για αυτήν σας την ενέργεια .
Αν παίρνατε μια εντολή να σκοτώσετε την μάνα σας θα το κάνατε ??????
Είστε λοιπόν επικίνδυνοι και περισσότερο κινδυνεύουν εξ αιτίας σας οι υπόλοιποι συνάδελφοι σας διότι τέτοιες ενέργειες δίνουν στον κάθε έναν το δικαίωμα να πιστεύει ότι όλοι στα σώματα ασφαλείας είναι παράνομοι .
Παραιτηθείτε , είναι η ανδρικια πράξη που μπορείτε να κάνετε .
Λάθη όλοι κάνουμε , αλλά όταν τα αναγνωρίζουμε και ζητάμε συγγνώμη επανορθώνουμε και δείχνουμε ότι λειτουργούμε με τις αρχές των νόμων και της ηθικής .
Ο λαός λοιπόν που θέλει να υπακούει στους νόμους και να φροντίζει να κινείται εντός των ορίων τους , όταν βλέπει τα όργανα του κράτους , από αυτούς που ασκούν την εξουσία και νομοθετούν ,από τα σώματα ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόζουν τους νόμους αλλά ακόμα και από την δικαστική εξουσία πρώτοι να τους παραβαίνουν και να τους χρησιμοποιούν δια ίδιον όφελος , πέστε μου ποια πρέπει να είναι η αντίδραση του ; Περιμένω απάντηση .
Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις μου να ξέρετε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ανωνυμία σχετικά με έμενα .
Αναρτήθηκε ότι ξεκίνησε από το zougla.gr . Τι έχετε κάνει ?
( φανοποιοί κλπ βαρύ ανέκδοτο )
Πάνω από όλα η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπίζω το δικαίωμα σου να το λες ,
μέχρι θανάτου .
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
THEOGREECE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου