Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ = ΒΡΗΚΕ ΤΑ ....ΛΕΦΤΑ ... Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!!!!






Την ώρα που η πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών ψάχνουν να βρούνε και σκέφτονται να δώσουν έστω και ένα ευρώ για τα βασικά αγαθά, το πολιτικό γραφείου του "οικονομολόγου" μας πρωθυπουργού εμφανίζεται να κάνει απίστευτες δαπάνες και να......

φεσώνει τον έλληνα φορολογούμενο! Ειλικρινά ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ όταν διαβάζαμε τις αναρτήσεις τις Γενικής Γραμματείας στην σελίδα Διαύγεια της Κυβέρνησης.

Ούτε λίγο ούτε πολύ κυρίως για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και μέρος του Δεκεμβρίου του 2010 (για το 2011 δεν βρήκαμε τίποτα ακόμη!!) 
το πολιτικό γραφείο του ΓΑΠ μας φέσωσε με 9,500 ευρώ ΜΟΝΟ για καφέδες, νερά, σάντουιτς και ....ψώνια από το super matket της γειτονίας του!! Τα έγγραφα που σας δείχνουμε είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ καθώς αναρτημένα στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά για αυτό το είδος δαπάνης (νερά, καφέδες, αναψυκτικά και σάντουιτς) αλλά δεν είχαμε τα νεύρα για να τα διαβάσουμε χωρίς να σπάσουμε τον υπολογιστή μας!! Αυτά είναι τα φανερά, φανταστείτε πόσα ακόμη υπάρχουν που δεν είδαν το φως της "διαύγειας" !!!!!


Δείτε τα..








ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΌΜΑΣΤΕ ! Ο κύριος πρωθυπουργός λείπει στο εξωτερικό συνεχώς αρα τα έξοδα για αγορές του είδους (καφέδες, νερά κτλ κτλ ) γίνονται για τις ανάγκες του υπαλληλικού του προσωπικού στο πολιτικό του γραφείο! Εκτός και εάν οι υπάλληλοί του ψωνίζουν από το super market και τα περνούνε σπίτι τους! Πόσους υπαλληλους έχει στο γραφείο του? Πρέπει αν έιναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΙ για να γίνεται τέτοια κατάχρηση. Ο κύριος πρωθυπουργός έβγαινε στις τηλεοράσεις και στα διεθνή δίκτυα και έλεγε "Να συμμαζέψουμε τα του οίκου μας" εννοώντας εμάς τους κοπρίτες, σπάταλους Έλληνες. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ?

Περιττό να αναφέρουμε τις υπέρογκες σπατάλες που βρήκαμε σε αναλώσιμα υλικά! Αξίζει να τα δείτε οι ίδιοι εδώ ! Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να δείτε σπατάλες που σοκάρουν ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. 

Και σαν δώρο σας έχουμε και 2 πολύ ωραία έγγραφα για τον αξιαγάπητο Αντιπρόεδρο. Το πρώτο αφορά τα έξοδα για γεύμα που παρέθεσε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία αξίας 85,50 ευρώ....ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΕΜΑΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ....


και το 2ο έγγραφο είναι για δώρα (???) αξίας 5,535 ευρώ προς άγνωστους παραλήπτες!! Το έγγραφο έχει ημερομηνία 1/12/2010 ΑΡΑ είναι λογικό να υποθέσουμε ότι τα δώρα των Χριστουγέννων που έκανε στα φιλαράκια του???? 


Και να είστε σίγουροι ότι το γεύμα που παρέθεσε ο Πάγκαλος σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Κερατέα (εκεί που τον γιαούρτωσαν προχθές) πάλι εμείς το πληρώσαμε!

Και αυτά μέσα από τα πολιτικά τους γραφεία και για ΕΝΑ μόνο είδος δαπάνης

Είναι πολλά έγγραφα για όλα τα υπουργεία και αρκετά πολιτικά γραφεία. Εμείς πάντως τα διαβάζουμε και θα αναρτήσουμε τις σπατάλες τους εις βάρος του Ελληνικού λαού!

 http://ta2tsakalia.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου