Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ......ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


Ας ξυπνήσουμε επιτέλους ! ! ! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Επενδυτής στις 23/2/96, έρευνα υπογεγραμμένη από επτά διακεκριμένους επιστήμονες κάνει λόγο για κοιτάσμα ουράνιου που περιέχει 300 εκ. τόνους με συμπύκνωμα ουράνιου 16%. 
  Με βάση τα παραπάνω και σύμφωνα με υπολογισμούς εμπεριέχονται 48 εκ. τόνοι.   
  Η αξία εμπλουτισμένου ουράνιου το 1998 ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο. Άρα στους 48 εκ. τόνους έχουμε 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια. ( σήμερα το εμπλουτισμένο ουράνιο ανά γραμμάριο έχει 25.000 ευρώ!!! ). 
  Σε αυτούς τους 300 εκ. τόνους υπάρχουν και αλλά σπάνια ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων ( βάλτε συν κάτι δις ευρώ για να μην.....πω τρις εκ. ευρώ ). 
   Μόνο στη Θράκη υπολογίζεται ότι υπάρχουν 10.000 τόνοι ουράνιου (σίγουρα είναι περισσότερο αλλά σιγά μην πουν την αλήθεια). 
   Με 25000 ευρώ το γραμμάριο έχουμε 250 δις ευρώ (πληρώνοντας έτσι το μισό χρέος μας π.χ.). 
   Επίσης έχουμε 2,2 δις βαρέλια πετρέλαιο και βάλτε ακόμη ότι έχουμε τα περισσότερα κοιτάσματα χρυσού στην Ευρώπη.
Έλληνες η Ελλάδα μας 
είναι μια οικονομική ''βόμβα μεγατόνων''. 
   Θα μπορούσαμε να ζούμε πλουσιοπάροχα όλοι οι Έλληνες αλλά αυτό πότε δεν άρεσε όχι μόνο στους αμερικανούς αλλά ούτε στους ευρωπαίους. 
   
Σκεφτήτε ότι ο Καντάφι ζούσε το λαό του με τα επιδόματα που τους έδινε και σκεφτήτε πόσες δωρεάν υπηρεσίες προσέφερε στο λαό του (από το πετρέλαιο της χώρας) γιατί ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
 
   Αυτό όμως δεν άρεσε στη νέα τάξη γιατί τους θέλουν όλους δούλους. 

   Αυτή τη στιγμή η goldman sachs του σόρος βγάζει το χρυσό μας (μπορεί και ουράνιο, πότε δεν ξέρεις, γιατί η περιοχή έχει και κοιτάσματα ουράνιου) και εμείς πέρνουμε τα παπάρια μας. 
   Επίσης έχουν πέσει υπογράφες και με άλλες ξένες εταιρίες να βγάλουν χρυσό, τον χρυσό μας, λέγοντας ότι θα ανοίξουν και θέσεις εργασίας οπότε μας συμφέρει. 
   Άκου εκεί αυτοί να βγάζουν το χρυσό μας και εμείς να παίρνουμε πενταροδεκάρες αν είναι δυνατόν. Πως κλείνουν συμφωνίες εκεί στη βουλή και σε βάρος του Έλληνα απορώ. 
   Απορώ πόσο καθίκια μπορεί να είναι.

Θέλουμε έναν 
             ΗΓΕΤΗ  ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ 

όπου θα φροντίσει ο ορυκτός πλούτος να βγαίνει αποκλειστικά από κρατικές επιχειρήσεις και τα χρήματα θα πηγαίνουν στους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
   Βέβαια θα χρειαστούμε και τη βοήθεια κάποιας ξένης χώρας όπου θα κλείσουμε μια πολύ καλή συμφωνία υπέρ μας βέβαια και αυτή τη στιγμή είναι η ορθόδοξη Ρωσία καμία άλλη.
Μπορεί σε κάποια πράματα να είμαι λάθος, αλλά ας βρεθεί ρε γαμώ ένας σωστός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ να σώσει την χώρα μας, την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ! Αλλιώς θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι οι Έλληνες πριν μας πάρουν και τα ''σώβρακά''. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους! 

ΔΩΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου