Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ !!!! ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!


Χαιρετίσματα στην εξουσία… από τους νεκρούς της Marfin, την Ελληνίδα που βιάσθηκε και δολοφονήθηκε την Πρωτοχρονιά, τον Μανώλη Καντάρη, το

...τον μισοπεθαμένο διαδηλωτή στο Κρατικό και δεκάδες άλλους…
vouli3Άγριος ξυλοδαρμός Έλληνα πολίτη χθές βράδυ στην οδό Κονδριγκτώνος από λαθρομετανάστες και αντιεξουσιαστές διότι φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ με την ελληνική σημαία.
Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις εννέα εχθές το βράδυ, ομάδα περίπου 15 ατόμων λαθρομεταναστών και αντιεξουσιαστών κατευθυνόμενη μέσω της οδού Κονδριγκτώνος προς την βίλα ΑΜΑΛΙΑΣ για να συμμετάσχουν στην περιφρούρηση της, συνάντησαν ηλικιωμένο ο οποίος φορούσε στο κεφάλι τζόκεϊ με την ελληνική σημαία.
Τον σταμάτησαν με απειλητικές διαθέσεις, τον ρώτησαν γιατί φορούσε το καπέλο και με την απάντηση του ότι το φορούσε επειδή ήταν Έλληνας, έπεσαν πάνω του [ήθελαν να σκοτώσουν κι άλλον μετά τον Μανώλη Καντάρη;] και το ξυλοφόρτωσαν ανελέητα. Ο συνταξιούχος λυκειάρχης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Κρατικό σε κρίσιμη κατάσταση.

Ούτε οι νεκροί της Marfin… Ούτε ο βιασμός νεαρής Ελληνίδας την Πρωτοχρονιά από ομάδα αλλοδαπών και την δολοφονία της για να μη μιλήσει τον περιστατικό... Ούτε το περιστατικό προ διμήνου περίπου με τον περιπτερά στην Ομόνοια που αλλοδαποί σε επίθεση ληστείας σε βάρος του έσπασαν την σπονδυλική στήλη... Ούτε η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη... Ούτε η περίπτωση του διαδηλωτή κατά των μέτρων του ΔΝΤ που αργοπεθαίνει στο Κρατικό... Ούτε η χθεσινή επίθεση στον λυκειάρχη ο οποίος μάλλον σε θαύμα οφείλεται ότι δεν είναι νεκρός ... Ούτε δεκάδες άλλα εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων πολιτών που σημειώνονται καθημερινά και θα συνεχισθούν, συγκινούν την πολιτική τάξη της χώρας.

Θα έλεγε κανείς ότι η ίδια η πολιτική τάξη της χώρας έχει δώσει καθαρή εντολή για ωμή βία σε όλα τα επίπεδα...
Γιατί; Τι φοβούνται;...

Μάνος Μεϊμαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου