Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΜΙΛΗΣΕ .....ΤΟ ΠΑΙΔΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tι λέει ο βουτυρομπεμπές!!!

Ακροδεξιοί «κολλάνε» 

με διαμαρτυρόμενους πολίτες


Ακροδεξιοί «κολλάνε» με διαμαρτυρόμενους πολίτες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής καυτηρίασε τα τελευταία φαινόμενα βίας στο κέντρο της Αθήνας και τόνισε ότι οφείλονται σε ακραία στοιχεία που εκμεταλλεύονται το σαφές πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ στενάχωρη για όλους μας. Για όσους ζουν στην περιοχή είναι στενάχωρη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά είναι για όλους μας θλιβερό το να βλέπουμε...
το ιστορικό κέντρο της Αθήνας να έχει απαξιωθεί με έναν τέτοιο τρόπο. Να βλέπουμε ομάδες πληθυσμών, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελούν ακριβώς τον πλούτο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, να βάλλουν η μια κατά της άλλης», είπε ο Γ.Πεταλωτής μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο κρατικό ραδιόφωνο.
«Δεν συμφωνώ με το νόμο στα χέρια των πολιτών, γιατί - μπορεί κάποιοι να πουν ότι δεν μένεις στην περιοχή γι' αυτό το λες - αλλά όταν παίρνουν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους, τότε δεν λύνεται το πρόβλημα ... δίπλα στους πολίτες, οι οποίοι όντως ανησυχούν κολλάνε ακροδεξιές ομάδες, ρατσιστικές, οι οποίες βρίσκουν την ευκαιρία να εκτονώσουν ό,τι ρατσιστικό υπάρχει ... το θέαμα μαχαιρωμένοι μετανάστες στα νοσοκομεία, δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από την ελληνική κοινωνία. Και το λέω αυτό με πλήρη επίγνωση, γνωρίζοντας το μεγάλο πρόβλημα», τόνισε.
«Οι πολίτες που μένουν στο κέντρο της Αθήνας και μένουν στις γειτονιές όπου υπάρχει έντονο πρόβλημα έχουν δίκιο να εξανίστανται, γιατί είναι δικαίωμα του πολίτη να ζητάει από την πολιτεία προστασία σε κάθε επίπεδο, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να αυτοδικεί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα πολύ περισσότερο να ασκεί όλα τα ρατσιστικά του ένστικτα, γιατί δυστυχώς περί ενστίκτων πρόκειται, παρ' όλο που οι άνθρωποι δεν έχουν ένστικτα, έχουν συνείδηση και λογική και να τα βγάζουν απέναντι σε μετανάστες, οι οποίοι τυχαίνει να περνάνε στο δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου