Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ .....ΧΡΕΟΣ !



Μichael Hudson: Το χρέος δεν υπάρχει. Οργανώθηκε από μαφιόζους της Wall Street. (Βίντεο)

Αν βρούμε καιρό θα υποτιτλίσουμε το βίντεο που παραθέτουμε με τα λεγόμενα του οικονομολόγου και συγγραφέα Μichael Hudson.

Η συντρόφισσα Μ.Ν. έκανε μια περιληπτική μετάφραση και την παραθέτουμε:

Προκειμένου οι ευρωπαϊκές τράπεζες μέσω των χειρισμών σε ένα υπολογιστή να πάρουν τα χρήματα της πραγματικής οικονομίας στην Ελλάδα, βάλλουν κατά του κοινωνικού κράτους, των μισθών κλπ. Ο λαός είναι στους δρόμους γιατί θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις της «σοσιαληστικής» κυβέρνησης του.

Οι «σοσιαληστές» της Ευρώπης είναι άκρα δεξιά, χούντα. Όλες οι αποφάσεις λοιπόν είναι άκυρες. Τα τελευταία 400 χρόνια είθισται οι αποφάσεις να λαμβάνονται δημοκρατικά. Στην Ισλανδία είπαν ότι αν είναι να οδηγήσουμε το λαό σε μια δεκαετία φτώχειας με αποτέλεσμα το 1/3 του πληθυσμού να μεταναστεύσει, πρέπει να τον ρωτήσουμε. Και έγινε δημοψήφισμα και ο λαός αποφάνθηκε ότι δεν συμφωνεί. Και ο ελληνικός λαός λέει το ίδιο πράγμα, ότι πρέπει να ερωτηθεί, ειδάλλως είναι φασισμός. Λέει ο λαός, «Όταν ξαναπάρουμε την εξουσία, θα αρνηθούμε το χρέος και εσείς δεν θα πάρετε τίποτε». Και με αυτό συμφωνεί και το Διεθνές Δίκαιο. Ο λόγος που είναι στο δρόμο είναι για να πούνε ότι εμείς σας προειδοποιούμε.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου και τι θα γίνει αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, απαντά ότι δεν θα χρεοκοπήσει. Πρέπει να αρνηθεί το χρέος. Το χρέος δεν υπάρχει. Οργανώθηκε από μαφιόζους της Wall Street. Οι Έλληνες όλοι πρέπει να συμφωνήσουν: ένα χρέος που δεν μπορεί να αποπληρωθεί, δεν θα αποπληρωθεί. Και λένε οι Έλληνες, επειδή έχουμε μια χουντική κυβέρνηση που εσείς την ονομάζετε σοσιαλιστική και μας λέει ότι πρέπει να ξεπουλήσουμε τον Παρθενώνα μας, τα νησιά μας, θα σας πάρουμε το νερό, το ρεύμα κλπ και θα σας χρεώνουμε τόσο που όλοι εσείς οι Ελληνες θα αναγκαστείτε να μεταναστεύσετε γιατί δεν θα μπορείτε να πληρώνετε, εμείς δεν συμφωνούμε.

Οι Έλληνες μπορούν να πουν δεν έχετε στρατό, η ΕΚΤ δεν έχει στρατό, αν νομίζετε πως μπορείτε να τα πάρετε όλα έτσι, ελάτε. Οι Ελληνες λένε αν θέλετε τη γη μας θα χρειαστείτε στρατό, όπως συνέβαινε για χιλιετίες τώρα η κατοχή μιας χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου