Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???? ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!


Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Κωμικό χαρακτήρα, έχει λάβει πλέον στην Μ. Βρετανία, η υπεράσπιση του πολυπολιτισμού. Διαβάστε τι συνέβη εκεί, και μην νομίζετε ότι τέτοιου είδους “συμβάντα” είναι τόσο μακρινά και στην πατρίδα μας.
Λίγο πριν το Πάσχα, ένας εργαζόμενος σε μία εταιρεία (δημοσίων συμφερόντων) δέχθηκε πειθαρχική ποινή από την......
εταιρεία στην οποία υπηρετούσε, διότι στο φορτηγάκι του, είχε βάλει έναν σταυρό. Απειλήθηκε μάλιστα με απόλυση εάν δεν τον αφαιρούσε. Γιατί; Μα γιατί θεωρήθηκε από τους προϊσταμένους του, ότι η “επίδειξη του σταυρού” θα προσέβαλλε συναδέλφους του, ή τον κόσμο με

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ ...ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!!


δήλωση βόμβα

Με την παγκοσμίως πρωτόγνωρη και εγκληματική τροπολογία που προβλέπει ότι το τίμημα από τις ιδιωτικοποιήσεις θα πηγαίνει για εξόφληση των χρεών, αποσκοπείται η προνομιακή και....
έγκυρη εξασφάλιση των δανειστών, για την περίπτωση μελλοντικού «κουρέματος» του δημόσιου χρέους. Είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι.

Δημήτρης Τσοβόλα
ς

Aπίστευτο. Επίσημα και με νόμο γινόμαστε υπόδουλοι.!!!!!



     Απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο.
Επίσημα και με νόμο γινόμαστε υπόδουλοι.
Θυμάστε τι μας έλεγε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, ότι θα κάνει αμέσως νόμο και θα το βάλει και στο Σύνταγμα ότι απαγορεύεται να πωληθεί η δημόσια περιουσία;;;
Άπιστοι Θωμάδες, που δεν πιστεύατε τον πρωθυπουργό!!! Ε, ναι λοιπόν. 
Το είπε και το έκανε ο άνθρωπος.
Χθες βράδυ, ημέρα Παρασκευή και.....
εν μέσω συλλήψεων για τηνMARFIN, 
εν μέσω αλληλοσπαραγμού της Νέας Δημοκρατίας 
και εν μέσω βασιλικών γάμων, 
η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία νόμου για να υλοποιήσει την υπόσχεση του πρωθυπουργού.
Όμως η τροπολογία που κατατέθηκε λέει τα ακριβώς αντίθετα από εκείνα που είχε υποσχεθεί ο κ. Παπανδρέου. 
Όχι μόνο θα πωληθεί η δημόσια περιουσία, αλλά δια νόμου πλέον το τίμημα που θα εισπράττεται κάθε φορά δεν θα πηγαίνει στα ταμεία του κράτους, αλλά απευθείας στις τσέπες των τοκογλύφων.
Ναι καλά διαβάσατε. 
Με νόμο πλέον (να δούμε και ποιοι θα τον ψηφίσουν) το ελληνικό κράτος αυτοακυρώνεται και εκχωρεί απευθείας το τίμημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας στους τοκογλύφους για την εξόφληση των χρεών. 
Δηλαδή ακόμα και αν υπάρχει θανάσιμη ανάγκη εθνικής άμυνας ή διατροφής τμημάτων του λαού, όλα αυτά θα εγκαταλειφθούν, προκειμένου να πάρουν πρώτοι τα χρήματά τους οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι.
Δηλαδή φίλοι μας γινόμαστε πλέον και επίσημα με νόμο δούλοι εμείς και τα παιδιά μας.
Τι να πούμε. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτή την κυβέρνηση.
Ένα μόνο θα πούμε. 
Ότι ποτέ και πουθενά στο κόσμο δεν υπήρξε τέτοια ρύθμιση, ούτε στους δούλους της φωτογραφίας.
Είναι πλέον γεγονός ότι κάπου μας πάνε και πρέπει να το σταματήσουμε τώρα.
Πιστεύει άραγε κανείς αφελής ακόμα ότι αυτό το καθεστώς θα μας βγάλει από την κρίση;;;

Καλά δεν χρειαζόμουν και τα διαπιστευτήρια, εδώ και ένα χρόνο αισθάνομαι δούλος, αφού είμαι πουλημένη σε κάποιους.. 
(Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους ρίξουμε).
Σ.Λ
.

ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ !!!!!!!...ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!



INKAKRITIS

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ....ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!!



ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ:

Ομιλία για τον Κώδικα ALIMENTARIOUS  στην Θήβα.
Η εφιαλτική πραγματικότητα πίσω από το παγκόσμιο εμπόριο..
Ν. Κατσαρός: Η εφαρμογή του θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και  αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή»
Θα μας μεταλλάξουν, θα μας ελέγξουν ή μήπως θα μας εξοντώσουν; Να γίνουμε κατσαρίδες δεν θέλουμε, να μας ελέγξουν ούτε να το διανοηθούμε, αλλά να μας εξοντώσουν ούτε να το διανοηθούν, γιατί δεν θα προλάβουν..
Το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο, βρίσκεται ήδη στην Ε.Ε και πολύ σύντομα θα προσπαθήσουν να το

ΕΤΣΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΠΑΣΟΚΟ-ΔΕΞΙΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ... ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!



Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

15 ΜΑΗ ...Η ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ !!!


Στις 15 Μαΐου η κάλπη του δημοψηφίσματος στο Αίγιο. Έπονται, Ηράκλειο, Βόλος, Κέρκυρα, Μυτιλήνη.

Πατριωτικό Μέτωπο | Απριλίου 28, 2011 at 1:45 μμ | Κατηγορίες: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | URL: http://wp.me/pbW97-gnk


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com
Στις 15 Μαίου και στην κεντρική πλατεία του Αιγίου, θα στηθεί η κάλπη του δημοψηφίσματος του Λαού της Αιγιάλειας, για το αν επιθυμεί ή μη να συνεχίσει να πληρώνει φόρους, στην κυβέρνηση των νετοταξιτών πολιτικών απατεώνων.
Στην βαθειά συμβολική αυτή κίνηση των Αιγιωτών που μας δείχνουν τον δρόμο της αντίστασης απέναντι στους νεοταξίτες και τους τοκογλύφους που κυβερνούν τον τόπο, αναμένεται να συμμετάσχει, η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού, της ιστορικής αυτής πόλης όπου γεννήθηκε η επανάσταση του ’21.
Παράλληλα, η κίνηση αυτή, η οποία είναι «οδηγός δράσης» για ολάκερη την Ελλάδα, ήδη έχει λειτουργήσει ως «κίνητρο αντίστασης» και σε άλλες πόλεις, όπως το Ηράκλειο της Κρήτης, ο Βόλος, η Κέρκυρα και η Μυτιλήνη, όπου οι τοπικοί Πυρήνες του Πατριωτικού Μετώπου, έχουν ήδη δρομολογήσει τη διενέργεια του ιδίου τύπου δημοψηφισμάτων.
Είναι άξιο λόγου να υπενθυμίσουμε εδώ πως με τον ίδιο περίπου «μηχανισμό» αντίστασης κατά

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ........



Όσο και  αν σοκάρει εκ πρώτης όψεως η λέξη, το βέβαιο είναι ότι η σύγκρουση λαού και καθεστώτος θα είναι η μοιραία κατάληξη της κατάστασης στην οποία έχουμε εισέλθει. Ο λαός, χωρίς καν να το συνειδητοποιεί πλήρως αυτή τη στιγμή, μπαίνει σιγά σιγά στο δρόμο χωρίς επιστροφή. Μπαίνει ήδη σε αναπόδραστη πορεία εξέγερσης. Αν δεν συμβεί κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός που θα επαναφέρει γρήγορα το πρότερο επίπεδο διαβίωσης, το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο.
Αν προσέξει κάποιος με αντικειμενικό βλέμμα την εξέλιξη των γεγονότων θα καταλήξει σ’ αυτό το συμπέρασμα. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην διακρίνονται πουθενά στον ορίζοντα εκείνες οι δυνάμεις και εκείνα τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στις αναμενόμενες εξελίξεις, αλλά πάντα η κάθε κοινωνία έχει τις απαντήσεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν.
Η πορεία προς τη σύγκρουση τροφοδοτείται από τρεις κυρίως παράγοντες:….
1)  Από τη συνειδητοποίηση της αποτυχίας του μεταπολιτευτικού κρατικοδίαιτου πολιτικοοικονομικού καθεστώτος και της κρίσης που αυτό έφερε.
2) Από το ότι η πρόταση του καθεστώτος για έξοδο από την κρίση, δηλαδή το μνημόνιο, απέτυχε παταγωδώς, σπρώχνοντας το λαό ακόμα πιο πολύ στην ταπείνωση και την εξαθλίωση και
3) Από το ότι αυτό το ίδιο το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς, το οποίο απέτυχε πλήρως, έχει το θράσος να θέλει να συνεχίσει να ηγείται της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτός ο τρίτος παράγοντας είναι και ο πιο σοβαρός και η αιτία που τελικά θα ανάψει το φυτίλι της

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 3.000 !!!




Δύο Έλληνες πολίτες προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας υποστηρίζοντας ότι η απαγόρευση αγορών άνω των 3.000 ευρώ με μετρητά είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Σύμφωνα με την προσφυγή τους, οι δύο πολίτες τονίζουν ότι θα......
υποχρεωθούν να γίνουν κάτοχοι πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, κάτι που προϋποθέτει την αναγκαστική σύναψη τραπεζικής σύμβασης, παρά τη θέλησή τους ενώ υπογραμμίζουν ότι το νέο μέτρο είναι αντίθετο στο συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας και της οικονομικής ζωής, καθώς υποχρεούνται να συνάπτουν παρά τη θέλησή τους συμβάσεις με τραπεζικά ιδρύματα, μόνο και μόνο για να εξοφλούν τις καταναλωτικές αγορές τους που είναι άνω των 1.500 ευρώ.
 

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ !!!! ΣΕ ΜΑΣ , ΣΕ ΛΙΓΟ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΝΥΝ !!!



Όχι δεν πρόκειται για τον Τσοχατζόπουλο, ούτε για τον Μαντέλη...Οι Ρουμάνοι χαλάνε τη πιάτσα!!!

Ρουμανικό δικαστήριο καταδίκασε, τον πρώην υπουργό της Γεωργίας, Ιοάν Αβράμ Μουρεσάν σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, με την κατηγορία της διαφθοράς. 
Ο 52χρονος πρώην υπουργός κρίθηκε ένοχος για την υπεξαίρεση 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων από...


το συνολικό ποσό που κατέβαλε στη ρουμανική κυβέρνηση η αμερικανική Υπηρεσία γιά τη Διεθνή Ανάπτυξη. 
Στο υπουργικό συμβούλιο της Ρουμανίας ο Μουρεσάν θήτευσε από το 1997 έως και το 2000. Επίσημα κατηγορίες του είχαν απαγγελθεί στη διάρκεια του 2003. 
Ο πρώην υπουργός άσκησε όσα ένδικα μέσα είχε στην διάθεσή του κι η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε, τελικά, γύρω στα τέλη του 2008

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!! ΣΕ ΜΑΣ , ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ !!!!




Σε δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων, ύψους περίπου 4 εκ. ευρώ, του πρώην πρωθυπουργού της Κροατίας, Ίβο Σαναντέρ, ο οποίος συνελήφθη το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, κατηγορούμενος για διαφθορά και κρατείται σε φυλακή της Αυστρίας, προχώρησαν οι κροατικές αρχές. 

Σύμφωνα με...δημοσίευμα της εφημερίδας "Γιούταρνι λιστ" του Ζάγκρεμπ, έχουν δεσμευθεί περιουσιακά στοιχεία του πρώην πρωθυπουργού, που ανέρχονται σε σε 29 εκ.κροατικές κορώνες (3,94 εκ. ευρώ).

Η κροατική υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών λογαριασμών του Ίβο Σαναντέρ. 
Από τη σύλληψη του πρώην πρωθυπουργού και τη μεταφορά του στη φυλακή του Σάλτζμπουργκ, "πάγωσαν" περιουσιακά στοιχεία, ύψους 19 εκ. κροατικών κορόνων, και στην Αυστρία εντοπίστηκε και δεσμεύθηκε το ποσό των 10 εκ. κροατικών κορόνων.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ...ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ !!!


Ο πρώην πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, Μιγκέλ Ανχελ Ροντρίγκες, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διαφθορά. 
Σύμφωνα με την απόφαση ο 70χρονος έλαβε μίζες για να προωθήσει στη χώρα του τη γαλλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Alcatel.

Συγκεκριμένα.ο.....
Ροντρίγκες έλαβε το ποσό των 600 χιλιάδων δολαρίων σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα.

Ο πρώην πρόεδρος της Κόστα Ρίκα διετέλεσε για μικρό χρονικό διάστημα γενικός γραμματέας του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών αλλά μετά από ένα μήνα στη θέση αυτή απεπέμφθη λόγω του σκανδάλου διαφθοράς που ξέσπασε εναντίον του. 
Όταν επέστρεψε στην πατρίδα του συνελήφθη και πέρασε έξι μήνες στη φυλακή.

.

ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ !!!! Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!











Nα υπολογίσει την Πορτογαλική πραγματικότητα και να αναθεωρήσει την απόφασή τουγια τις συγχωνευσεις

Τις αρνητικές επιπτώσεις από την Πορτογαλική κυβερνητική απόφαση να κλείσουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με λιγότερους από 21 μαθητές,(έκλεισαν περισσότερα από 701 σχολεία το 2010), 
αναλύει ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Πορτογαλίας Mário Nogueira, με.....επιστολή του στην Ελληνα υπουργό Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου. 

Ειδικότερα η επιστολή έχει ως εξής:
Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,
Η εθνική ομοσπονδία εκπαιδευτικών (FENPROF) – η μεγαλύτερη ένωση εκπαιδευτικών στην Πορτογαλία - πρόσφατα ενημερώθηκε ότι το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας έχει ανακοινώσει τη συγχώνευση 1933 σχολικών μονάδων και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 
Λόγω της κυβερνητικής απόφασης να κλείσουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με λιγότερους από 21 μαθητές, έκλεισαν περισσότερα από 701 σχολεία το 2010, χωρίς να λάβουν υπόψη τη διαφορετική πραγματικότητα κάθε σχολείου,
 και τις συνέπειες που έχει το κλείσιμο χωρίς διακρίσεις στην ερήμωση της επαρχίας.
Εκτός αυτού, αγνοώντας τις απόψεις των σχολικών κοινοτήτων και των τοπικών

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ !!!!! και σε οσους δεν αρεσει να.....




Όπως και στην περίπτωση του απαράδεκτου και ορθώς αποσυρθέντος βιβλίου Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού έτσι και τώρα η Ακαδημία Αθηνών τιμά το όνομά της και παρεμβαίνει κατά των διαστρεβλωτών της ελληνικής ιστορίας.

Εκ μέρους και άλλων Ακαδημαϊκών ο Ομότιμος Καθηγητής Κωνσταντίνος Σβολόπουλος υπογράφει σύντομη, αλλά περιεκτική ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται σε πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές και σε.....
άλλα σχετικά δημοσιεύματα για το 1821.   
  Η ανακοίνωση των Ακαδημαϊκών υπογραμμίζει ότι οι κυριώτεροι παράγοντες, οι οποίοι συνετέλεσαν στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων ήταν
      η γλώσσα,    οι μνήμες από το ιστορικό παρελθόν 
και η Ορθόδοξη Πίστη. 
  Η ανακοίνωση στηλιτεύει ιδιαιτέρως την απόπειρα των « μεταμοντέρνων» ιστορικών να ταυτίσουν τη γέννηση του κράτους με τη γέννηση του έθνους και τονίζει ότι « Ο Ελληνισμός επιβίωσε επί χιλιετίες. 
Το ελληνικό έθνος στη νεώτερη διαδρομή του μορφοποιήθηκε κατά τις αρχές του 13ου αιώνα.
Η ταύτιση της αφετηρίας του με τη δημιουργία της νεώτερης Ελλάδας ως κράτους, αντιφάσκει με την επιστημονική αλήθεια».
Αυτά μεταξύ άλλων λέγουν οι Ακαδημαϊκοί και τους είμαστε ευγνώμονες διότι βάζουν τα πράγματα στη θέση τους απέναντι στην αγχώδη προσπάθεια κάποιων δήθεν ιστορικών, οι οποίοι αρνούνται τη διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού και τον ρόλο

ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ....................................................












Εδώ δεν έχουμε να φάμε και αυτοί καλωπίζουν τα γραφεία τους..


Οι περικοπές συνεχίζονται, γιατί όπως έχει πει και ο κ. Πάγκαλος «μαζί τα φάγαμε».. 
Μόνο που εμείς δεν έχουμε να αγοράσουμε ούτε καρέκλα.. 
Και όμως σε περίοδο αυστηρής λιτότητας, σε χαλεπούς καιρούς για τους πολίτες αυτής της χώρας, πληρώνουμε 2.706,00 ευρώ για εγκατάσταση εσωτερικών χωρισμάτων από γυψοσανίδα στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης. 
Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι μεσούσης της κρίσης, τέτοια έξοδα είναι περιττά και εξοργίζουν τον ελληνικό λαό..


"ΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"



ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 
ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ~ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ~ ILLUMINATI ~ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚ & ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ / ΟΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ~ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ~ ILLUMINATI ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ / ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ» ~ (ΕΠΣΕ) / 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ ~ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ~ ILLUMINATI ~ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ (ΕΒΡΑΙΟ) ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ / ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ....ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΠΣΕ 
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ / ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΟΥΚ / "ΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΑΛΜΟΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΟΦΕΜΙΝΟΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΩΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΑ ΑΓΡΥΠΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΙΣΧΡΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΚΩΛΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΑΙΔΟΙΟΥ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ «ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ» ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΝΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ "ΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ


http://enhmerwths.pa-sy-a.gr

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ...ΠΑΡΑ ΜΑ ΜΙΛΑΣ !!! ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ !!!!ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!! ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ ?



Ποιός θυμάται τον Κουκίδη;







Ηταν σαν σήμερα πριν από εβδομήντα χρόνια, όταν η Βέρμαχτ έμπαινε στην Αθήνα. 
Ηταν Κυριακή του Θωμά, η μέρα που ενέπνευσε και τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», το μέγα τραγούδι του Τσιτσάνη.
Κυρίως όμως, ήταν η μέρα που ο εύζωνας φρουρός της Ακρόπολης, ο Κωνσταντίνος Κουκίδης, δεν άντεξε την ντροπή της παράδοσης του Ιερού Βράχου στο Γερμανό αξιωματικό και, αντί να υποστείλει την ελληνική σημαία για να την παραδώσει όπως τον είχε διατάξει ο διοικητής της γερμανικής φρουράς....
την υποστέλλει τραγουδώντας μόνος μπροστά τους Γερμανούς τον εθνικό ύμνο, τυλίγει με αυτή το σώμα του και αυτοκτονεί πέφτοντας στο κενό.

Σήμερα, ποιος θυμάται τον Κουκίδη;
 
Κανείς φυσικά. Και γιατί να τον θυμόμαστε; 
Επειδή πήγε και αυτοκτόνησε για να μην παραδώσει την Ακρόπολη στο βάρβαρο κατακτητή; 
Αστεία πράγματα…
Ηταν ήρωας της παγκόσμιας επανάστασης; Δεν ήταν. 
Ή μήπως ήταν πολιτικός που πάλευε για τα… δίκαια του λαού και φιλούσε κι αγκάλιαζε όποιον έβρισκε μπροστά του τάζοντας ψέμματα;
 Ούτε αυτό ήταν. Μήπως έβαλε χέρι σε κανένα δημόσιο ταμείο να γίνει «μάγκας»; Όχι. Φυσικά, δεν ήταν και περσόνα της τηλεόρασης. 
Δεν χόρευε, δεν μαγείρευε, δεν έκανε την καρικατούρα, τη γλάστρα ή τον κλόουν στο γυαλί, ούτε ρητόρευε από αυτό – δεν υπήρχε γυαλί άλλωστε… 
Μήπως ήταν κρατικοδίαιτος κομματικός συνδικαλιστής να… προασπίζεται τη δημόσια περιουσία με το πάθος που θα προασπιζόταν τη δική του ιδιωτική, προφανώς επειδή τις έχει μπερδέψει; 
Μπα, ούτε αυτό.
Ε, τέλος πάντων, τι ήταν αυτός ο Κουκίδης; Αφού δεν ήταν τίποτα απ’ όλα αυτά, που συγκροτούν το σκληρό πυρήνα του αξιακού συστήματός μας, ήταν ένα τίποτα. 
Πολύ καλά έκανε και πήγε και έπεσε από την Ακρόπολη, δικιά του δουλειά. 
Και πολύ καλά κάνουμε λοιπόν και εμείς και δεν θυμόμαστε. 
Τι να θυμηθούμε δηλαδή από έναν τέτοιο ήρωα; Τολμάμε να τον θυμηθούμε; 
Πρέπει να τον θάψουμε βαθειά στη λήθη. 
Όταν θα θυμόμαστε τι ήταν αυτός, θα θυμόμαστε αναγκαστικά τι είμαστε κι εμείς. Ασε λοιπόν καλύτερα…
Απλώς, δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι μπορεί να φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ακριβώς επειδή μέσα μας δεν κατοικεί ο Κουκίδης, αλλά όλοι αυτοί οι γελοίοι τύποι, που, σα να μη μας έφταναν οι δικοί μας, έχουμε τώρα πάρει κι «τηλενισχύσεις» από την Τουρκία… 
Αλλά αυτό είμαστε πια: αυτό που βλέπουμε καρφωμένοι μαζικά σαν ανώμαλοι μπροστά σ’ ένα άθλιο γυαλί… 
Κι έτσι, δυστυχώς, δεν βγαίνουν πέρα οι μεγάλες ώρες όπως αυτές που τώρα περνάμε.
…που έχει πάντα συννεφιά, χριστέ και παναγιά μου…
πηγή

KONTRA channel ... Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ MAX KEISER !!!!




Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΜΠΕΓΛΙΤΗ ...ΠΕΣ ΤΟ ...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ...ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ !!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΟΥΛΗ ...........


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ  ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 


ΚΑΙ 


ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ !!!!!!!!








λέτε να ζητήσει 
λιγότερα η περισσότερα 
στην αγωγή 
από όσα ζήτησε η  γυναίκα του ????


κοίτα να δεις απορία που έχω !!!

ΠΑΝΟ ....ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ???...ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ...ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ???????? ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!!!!!

ΕΣΥ ...... ΜΠΕΓΛΙΤΗ   ΠΑΝΟ 


ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 


ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 


ΕΩΣ ΤΩΡΑ 


ΣΕ --4-- ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΜΗΝΥΣΕΙΣ 


ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ




ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ????




ΔΕΝ ----ΕΙΣΑΙ----- ΡΕ !!!!!!




ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 






ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ 


ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 


ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΟΥ 






ΚΑΙ ΦΕΡΕ  ΜΑΖΙ


ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΚΕΣ  ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ,
ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ,
ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ .


ΕΛΑ ΠΑΝΟΥΛΗ ...
ΚΑΝΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ !


ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΕΠΩΝΥΜΑ !






ΕΜΕΙΣ  ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 


ΕΣΥ ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ?????????




ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 
ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ... ΠΑΝΟ ΜΟΥ !!!!!!


ΚΥΡΙΑΚΗ.. ΚΟΝΤΗ.. ΓΙΟΡΤΗ !

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΖΗΤΑ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BLOG ......http://korinthix.blogspot.com ..!!!!








Εισαγγελική παρέμβαση ζητά ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης από blog της Κορινθίας με το όνομα http://korinthix.blogspot.com
 για δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν υπονοώντας πράγματα και θάματα.

Ο πόλεμος μεταξύ πολιτικών και blog έχουν ξεσπάσει λοιπόν για τα καλά μετά και τις αναφορές Πάγκαλου κατά των....ανωνύμων blogs.

Η ανακοίνωση του κ. Μπεγλίτη είναι η εξής:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Σήμερα σε blog της Κορίνθου με το όνομα Korinthix αναρτήθηκε ένα άθλιο και συκοφαντικό δημοσίευμα που με το γνωστό «γκεμπελίστικο» τρόπο και με μισόλογα και υπονοούμενα επιχειρεί να πλήξει την πολιτική, προσωπική και ηθική αξιοπρέπεια και εντιμότητά μου.
Είναι προφανές ότι αυτή η φασίζουσα και εκβιαστική πρακτική δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη από την πλευρά μου.
Στην πολιτική μου διαδρομή σέβομαι τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης στον δημοκρατικά κατοχυρωμένο ελεγκτικό και κριτικό τους λόγο και ρόλο.
Είτε ως απλός βουλευτής, είτε με τη θεσμική μου ιδιότητα ως Υπουργός, ουδέποτε επεζήτησα να βρεθώ εκτός του ελέγχου και της κριτικής, στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης και των δημοκρατικών κανόνων της πολιτικής μας ζωής.
Αυτή όμως τη συνειδητή πολιτική μου στάση και συμπεριφορά ορισμένοι «ανώνυμοι» κύκλοι του διαδικτύου, την εξέλαβαν, προφανώς, ως αδυναμία, ώστε να διαβούν τα όρια της δημοσιογραφικής και πολιτικής δεοντολογίας και ελευθερίας και να προχωρήσουν στις αναρτημένες αθλιότητες και συκοφαντίες τους, εις βάρος μου.
Όμως τόσο αυτά τα ενεργούμενα, όσο και οι πολιτικοί τους πάτρωνες έκαναν το μοιραίο λάθος, το οποίο και θα πληρώσουν πολύ ακριβά, αποκαλυπτόμενοι σε λίγο στους πολίτες της Κορινθίας και αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς τους στόχους.
Θέλω να τους διαμηνύσω, όπως το έχω κάνει μέχρι τώρα με την πολιτική μου δράση, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Ότι 
στην Κυβέρνησή μας, στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος, 
υπερασπιζόμαστε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το δημόσιο συμφέρον, κάτω από τον καθημερινό δημοκρατικό έλεγχο της Βουλής, με θεσμούς που για πρώτη φορά κατοχυρώνουν τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τα συμφέροντα της πατρίδας μας.
Ότι έχουμε τη δύναμη των αρχών και των αξιών μας για να αντισταθούμε και θα αντισταθούμε με όλους τους νόμιμους δημοκρατικούς τρόπους στην επιχειρούμενη απαξίωση και ισοπέδωση του συλλογικού πολιτικού μας βίου και των θεσμών, μέσα από τις γκρίζες και φασίζουσες πρακτικές τους.
Η απάντηση θα είναι άμεση και αμείλικτη.
Ζήτησα, ήδη, από τον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση και αγωγή. Ενημέρωσα, συγχρόνως, τον Εισαγγελέα Κορίνθου, ώστε να ασκήσει τις εκ του νόμου προβλεπόμενες αρμοδιότητές του.
Παράλληλα απέστειλα το δημοσίευμα στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Οικονόμου για τις δικές του ενέργειες.
Η αθλιότητα των «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου δεν θα περάσει.”

http://www.report24.gr
/

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΜΕ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο.!!!




Οι ΜΚΟ είναι δράσεις που ξεφύτρωσαν μέσα στα διάφορα Υπουργεία από τους σύγχρονους πολιτικούς μας. 
Πολλοί από τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκαν είναι απαράδεκτοι για την κοινή λογική και αρκετοί εμφανώς συγκαλυμμένοι και αποπροσανατολιστικοί. 
Απορροφούν αρκετά εκατομμύρια ευρώ και έχουν τα εξής κύρια χαρακτηριστικά:
δημιουργούνται εύκολα και χρηματοδοτούνται από τα......
διάφορα υπουργεία
συνήθως στα συμβούλιά τους ‘διακεκριμένα’ στελέχη της κοινωνίας πχ δεύτερη κόρη του Μητσοτάκη, Πρόεδρος Νεολαίας κυβερνητικού κόμματος, διάφοροι πρόεδροι οικολογικών οργανώσεων, πρόσωπα με διάφορες άλλες οικογενειακές διασυνδέσεις κλπ και
και κατά κύριο λόγο δεν δίνουν λογαριασμό για το πώς ξόδεψαν τα χρήματα και συνήθως επιστρέφουν γενικόλογες εκθέσεις πεπραγμένων και δεν δημοσιεύουν ισολογισμούς ή άλλα μετρήσιμα στοιχεία, ακόμη δεν είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν υλοποιημένα έργα, αλλά ισχυρίζονται συνήθως αϋλες δράσεις πχ εκπαίδευση, ενημέρωση κλπ

Όπως είναι αυτονόητο οι διάφορες ΜΚΟ είναι ο σύγχρονος βόρβορος του κράτους. Το άντρο της ανομίας. 
Η κυψέλη του τσεπώματος και της συναλλαγής. 
Η σπατάλη που προκάλεσαν στο δημόσιο ανεπίτρεπτη.
Αλλά παρ’ όλα αυτά, είδατε κανένα πολιτικό να τις κατηγορεί; 
Είδατε να ζητά το κλείσιμό τους;
 Να πούμε ακόμη πως στο πάρτυ αυτό συμμετέχουν συχνά εκτός των κυβερνητικών κομμάτων και τα λοιπά κόμματα. 
Εδώ προφανώς ισχύει ότι όλοι μαζί τα φάγανε και τα τρώνε.

Κι αν κάποιος αμφισβητεί αυτά που γράφονται εδώ ή τα θεωρεί υπερβολές ας δει το Βήμα της 28 Μαρτίου του 2010 και θα καταλάβει πολύ περισσότερα από όσα ισχυριζόμαστε εδώ. 
Γράφει πχ το Βήμα πως λειτούργησαν ΜΚΟ: 

για Αγροτικά Ιατρεία στην Κούβα, 

Κρηπιδώματα στον ποταμό Σουχέ της Αλβανίας, 

εκπαίδευση ‘εμπειρογνωμόνων’ στο Σουδάν, 

επιχειρήσεις (κύριος οίδε τι) στο Λίβανο, 

υποστήριξη πολιτικών στην Τζαμάϊκα 

και άλλα πολλά τέτοια.

Αν ήξεραν οι Έλληνες τα ποσά που δαπανώνται από τους διάφορους κατεργάρηδες –κολλητοί των πολιτικών μας- την ώρα που αυτοί τόσο υποφέρουν, θα τους είχε κρεμάσει –αν και δεν το συνηθίζει – στις πλατείες.
Και η αιτία για όλα αυτά είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα που έχει επικαθήσει πάνω στην χώρα.
 Ένα ακόμη αποκύημα από το σαθρό κομματικό σύστημα που έχουμε. 
Η κλοπή στις μέρες μας έγινε πλέον νόμιμη και η απλή επιβίωση των πολιτών κολάσιμη!

EL. STER