Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ???? .......ΠΟΥ ? ΣΤΟΝ ΑΡΗ ?? .........ΑΑΑΑ ΝΑΙ,... ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ !!!!




ΕΙΣΑΙ  ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ  ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ ????........ΤΡΩΣ  ΞΥΛΟ

Όπως μας κατήγγειλε ξενοδοχοϋπάλληλος από την περιοχή του κέντρου και σύμφωνα με την μαρτυρια του ίδιου του τουρίστα,3 άτομα,κατά πάσα πιθανότητα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκαν και τον χτύπησαν,ενώ του έσκισαν αρχικά την μπλούζα.Από την επίθεση τον έσωσαν ηλικιωμένοι περαστικοί που τον άκουσαν να φωνάζει στα Ισπανικά.Τότε οι 3 θρασύδειλοι τύποι που δεν είχαν πειστεί ακόμα άρχισαν να του μιλάνε στα αγγλικά για να δουν αν όντως είναι τουρίστας χωρίς να τον αφήνουν στιγμή από τα χέρια τους παρά τις φωνές και τα παρακάλια από την παρέα ηλικιωμένων που ήταν μπροστά.Όταν τελικά πείστηκαν τον άφησαν και του ζητούσαν συγνώμη κι του έδιναν να νερό να πιει.Αλλά ήταν πλέον αργά.Εκείνος έφυγε θυμωμένος και χωρίς να ξέρει για πιο λόγο έφαγε ξύλο.Άλλος ένας άνθρωπος έπεσε θύμα του μίσους που τρέφουν για οτιδήποτε Ελληνικό κάποιοι απίθανοι τύποι και ορισμένοι ανεγκέφαλοι που κοπροσκυλιάζουν (από το πρωί μέχρι το βράδυ) στην περιοχή της Πλάκας..Το περιστατικό συνέβει στην οδό Άρεως και Δεξίππου.Ο τουρίστας κατέβαινε από τα σκαλάκια της Ακρόπολης πριν του επιτεθούν.
Από όσο γράφει στο μήνυμα του ο υπάλληλος του ξενοδοχείου..προσπάθησε να εξηγήσει στον Αργεντινό τι ακριβώς συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα,αλλά και πάλι δεν μπορούσε να καταλάβει για πιο λόγο κάποιοι έχουν πρόβλημα με την σημαία της ίδιας της χώρας τους.Την στιγμή που και στην Αργεντινή παρόλα τα προβλήματα που είχαν και γνωρίζει τις δυσκολίες που έχουμε σαν λαός,οι συμπατριώτες του ποτε δεν θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο σε κάποιον που φορά το σύμβολο της πατρίδας τους...είτε είναι ξένος είτε είναι Αργεντινός.
Περαστικά μας.



ΚΑΙ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ...
ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ


Το παιδί αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι του ημίγυμνο - Οι γονείς του, έκαναν αμέσως μήνυση...
Όλα έγιναν στο κέντρο της πόλης. Το 12χρονο παιδί, είχε βγει για βόλτα με την παρέα του, όταν ξαφνικά είδε να έρχεται κατά πάνω του, ένας οργισμένος άντρας, που μάλιστα του φώναξε να σταματήσει.
 Όταν ο 35χρονος έφτασε στο σημείο που βρισκόταν ο 12χρονος, του ζήτησε επιτακτικά να βγάλει αμέσως τη μπλούζα που φορούσε.
Η μπλούζα είχε την ελληνική σημαία και τον Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα, που προφανώς ενόχλησαν τον δράστη. Το παιδί φοβήθηκε και υπάκουσε. Έβγαλε τη μπλούζα, την έδωσε στον 35χρονο και μαζί με την παρέα του, πήρε τον δρόμο της επιστροφής. 
Λίγα λεπτά αργότερα μπήκε στο σπίτι ημίγυμνος με δάκρυα στα μάτια! Οι γονείς του υπέβαλαν αμέσως μήνυση κατά του 35χρονου δράστη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν αμέσως.

Λίγο αργότερα, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στο σακίδιό του βρήκαν και την μπλούζα του 12χρονου που είχε κρατήσει ως τρόπαιο του... κατορθώματός του!
Λογικά έχει γίνει μήνυση για κακοποίηση ανηλίκου...Τα υπόλοιπα θα τα βρει ο εισαγγελέας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου